Minggu, 08 November 2015

10 Summer Tips Kesihatan - Cara Asli untuk Kehidupan yang Lebih Baik

10 Summer Tips Kesihatan - Cara Asli untuk Kehidupan yang Lebih Baik

Pada anggaran yang? Perlu beberapa tips kesihatan musim panas yang hebat yang bebas, mudah dan mudah untuk anda dan seluruh keluarga anda !? Kesihatan adalah penting dan tidak perlu kos banyak. Setiap orang harus mempunyai peluang untuk makan dengan baik, menjaga badan mereka di dalam dan keluar. Beberapa tips hebat mengenai kesihatan adalah perkara yang anda boleh lakukan di rumah setiap hari dan berkongsi dengan keluarga anda. Tanpa menghabiskan beratus-ratus atau beribu-ribu dolar untuk penjagaan kulit, makanan, kelab kesihatan dan apa-apa di sini adalah 10 Summer masa Tips Kesihatan untuk anda nikmati:

Sensible Diet - Diet yang waras adalah tip yang pertama bagi tahun yang sihat anda sekitar. Bukan hanya musim panas, tetapi sepanjang cuti juga. Diet yang sihat mengandungi serat yang tinggi, lemak yang rendah dan jumlah yang sesuai buah-buahan dan sayur-sayuran. Selain mengetahui bagaimana, bila dan apa yang perlu makan, ia adalah sama penting untuk mengetahui bahagian anda untuk setiap individu. Menyimpan kalori anda dalam julat yang normal dan memotong makanan yang "mati" - tiada nilai pemakanan. Mereka Doritos hanya perlu tunggu! Ingat segala-galanya secara sederhana tidak lebih kepuasan.
Makan makanan yang berbeza setiap hari - Tukar ia sehingga supaya anda memastikan ia menarik dan jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru. Menurut Ayurveda, sains India lama penyembuhan, putaran tabiat pemakanan bukan sahaja menguatkan sistem imunologi, tetapi boleh juga boleh melindungi anda daripada majoriti penyakit. Rumput gandum sebagai contoh, tidak perkara pertama yang anda mungkin berfikir pada waktu pagi, bagaimanapun, rumput gandum menetapkan badan anda ke dalam keadaan beralkali yang menjadikan penyakit dan gangguan berjuang untuk terus hidup. Goncang dan mencuba sesuatu yang baru dalam diet anda yang anda sebaliknya mungkin berfikir untuk mencuba. Anda mungkin mendapati satu fav baru!
Jangan Langkau Breakfast! Skipping sarapan bukan sahaja menetapkan badan anda untuk perjuangan dari permulaan hari, tetapi sumber tenaga yang segar membolehkan anda untuk memulakan pada kaki kanan. Mengimbangi tahap gula dalam darah, membersihkan badan anda daripada toksin yang mungkin telah dibina dalam satu malam, dan makan dalam jangka masa yang tetap akan membolehkan anda untuk mengimbangi berat badan yang lebih baik. Bijirin, oat, buah-buahan dan air dengan lemon adalah bermula baik untuk hari sesiapa pun.
Air- 8 gelas sehari! Kita semua telah mendengar satu juta kali, dan ia masih berdering benar. Minum air anda! Air bukan sahaja membersihkan badan anda daripada toksin, tetapi ia juga menyuburkan organ dalaman anda dan membantu mereka untuk berfungsi dengan lebih baik. Seluruh badan anda mendapat faedah daripada air dan benar-benar memerlukannya untuk terus hidup. Jadi berhenti menjadi lesu dan kering.
Bersenam secara tetap - Berjalan, berlari, yoga, regangan, berat, apa sahaja yang anda boleh berfikir untuk mendapatkan tubuh anda bergerak. Melakukan aktiviti fizikal bukan sahaja membantu peredaran anda, mengurangkan lemak yang tidak baik dan mengekalkan badan anda detoxed, ia juga membantu dengan anti penuaan dan kulit yang sihat. Gunakan tangga daripada lif, menunggang basikal anda atau berjalan dan bukannya memandu. Sebarang aktiviti yang anda boleh lakukan untuk meningkatkan aliran darah anda, anda membantu diri anda untuk menjadi lebih sihat.
Jangan merokok - Anda tahu. Merokok menyebabkan kanser dan ia agak tidak sihat. Jadi ... mencari jalan untuk berhenti, bercakap dengan Dr dan mendapatkan sihat!
Mengurangkan Tekanan anda - Mengurangkan tahap tekanan anda akan membantu anda untuk hidup lebih lama dan membantu anda untuk menjadi lebih sihat dalam banyak cara. Tekanan menyebabkan gangguan, penyakit dan gaya hidup yang tidak sihat. Mencari jalan dalam setiap hari untuk menghapuskan tekanan. Baca, duduk diam, bernafas, senaman, apa-apa yang akan membantu anda mengurangkan ketegangan.
Gigi sihat - menjaga gigi anda sihat dan bebas dari jangkitan dan penyakit akan membantu badan anda untuk kekal sihat juga. Jangkitan makan mayat sistem imun dan menyebabkan penyakit. Menjaga gigi anda sihat dengan memberus dan menggunakan flos setiap hari akan menghapuskan jangkitan dan keradangan. Kedai Dolar sentiasa membawa bekalan gigi jadi ada sumber yang rendah kos pergigian untuk anda.
Dapatkan tidur anda - badan dan minda anda memerlukan tidur. Berehat badan anda membolehkan tisu-tisu dan organ-organ anda untuk menambah diri mereka sendiri. Minum banyak air dan mengambil vitamin akan membantu juga. Berehat di atas katil yang selesa yang sesuai dengan badan anda akan membantu anda mendapatkan tidur yang lebih tenang. Menggunakan teknik menenangkan untuk membantu diri anda tidur dengan aman.
Otak Kesihatan - Ambil omegas anda. Tip ini benar-benar harus menjadi nombor satu, ia adalah sangat penting untuk kesihatan anda. Kebanyakan orang tidak mendapat minyak lemak yang mencukupi dalam diet mereka untuk membantu dengan kesihatan otak. Minyak bukan sahaja membantu fokus anda dan sambungan otak, rambut, kulit dan kuku akan menunjukkan tanda-tanda utama kesihatan juga. Menjaga otak anda makan dengan pemakanan yang baik juga. Makanan yang kita makan tidak biasanya dipenuhi dengan semua nutrien yang kita perlukan setiap hari. Juga, badan kita tidak secara semula jadi membekalkan dirinya dengan omegas.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar