Minggu, 08 November 2015

Apa yang sedang Pembumian?

Apa yang sedang Pembumian?

Sebagai doktor, saya jarang pergi pembumian. Atau memancing atau berjalan. Saya hanya tidak keluar selalunya cukup untuk mempunyai bahawa jenis menyeronokkan. Saya mendapatkan dekat dengan bertafakur, terutamanya selepas hari yang kasar dalam hood. Dan, saya biasanya menari antara pesakit dalam satu amalan, atau ketawa dengan orang lain di tempat lain, yang hanya memerlukan masa tambahan untuk menjelaskan keadaan mereka. Saya tidak mengadu, kerana tidak ada yang berkata amalan perubatan akan menjadi mudah. Oleh itu, apabila rakan sekerja saya, Dr. Stephen Sinatra, memberitahu saya tentang pembumian, komen pertama saya adalah "Steve telah meninggalkan planet ini."

Tetapi, selepas perbualan hebat dengan Dr. Sinatra, pakar kardiologi, dan sudah tentu, berjalan berkaki ayam di pantai di Fort Lauderdale, Florida, saya mendapat ia.

Pada dasarnya, badan manusia dipenuhi dengan radikal bebas, yang mampu melakukan banyak kerosakan jika dibiarkan. Ya, anda boleh mengambil antioksidan. Tetapi pembumian, itu betul, adalah satu taktik yang penting untuk meneutralkan radikal bebas. Dan, ia adalah mudah. Tiada peranti diperlukan.

Pembumian, juga dikenali sebagai asas, adalah ubat penghuni gua. Ini bermakna bahawa anda benar-benar pergi berjalan berkaki ayam di atas bumi, pasir, atau rumput. Concrete baik-baik saja, tetapi tidak asfalt. Senarai calon boleh tahan, dan begitu juga dengan jubin seramik, jika ia telah diletakkan di atas konkrit atau batu. Apa yang penting ialah untuk berjalan berkaki ayam, yang membolehkan anda ke luar elektron dari bumi.

Kilat menyerang beribu-ribu bumi kali sesaat, terutama di sekitar khatulistiwa. Hasilnya, permukaan bumi dengan banyaknya elektron. Kita tahu bahawa tubuh manusia penuh dengan radikal bebas. Mereka dengan besar yang banyak di dalam badan kita dari udara yang kita sedut, logam berat, merkuri, lemak Trans, racun serangga, racun perosak, radiasi, gula, dan banyak perkara lain dalam persekitaran kita.

Jadi, dalam badan manusia adalah lautan bahan kimia dan radikal bebas, dan kita perlu elektron untuk meneutralkan mereka. Anda boleh mengambil semua antioksidan yang baik di dunia, seperti CoQ10, zink, beta karotena, lycopene, atau lutein, tetapi itu mungkin tidak mencukupi. Anda memerlukan lebih daripada hanya antioksidan untuk memerangi kesan-kesan semua bahan kimia dan radikal bebas. Jika anda tanah, anda akan dapat berjemur elektron ini, yang seterusnya akan meneutralkan radikal bebas.

Eksperimen telah menunjukkan bahawa asas mempunyai beberapa kesan ke atas tubuh manusia. Sistem motor autonomi menenangkan turun. Terdapat banyak mempengaruhi saraf vagus, jadi ada lagi rangsangan parasimpatetik. Kortisol dinamik bertambah baik. Orang tidur lebih baik. Keradangan bertambah baik, seperti juga ketebalan darah. Kebolehubahan kadar jantung, yang bermaksud degupan jantung yang tidak teratur, juga bertambah baik. Untuk sistem kardiovaskular, asas adalah seperti candu. Ia tidak semua betul.

Fikirkan tentang orang-orang yang mengambil bercuti di pantai. (Me) Mereka berbaring di matahari dan berjalan di pantai, mendapat hubungan secara langsung dengan pasir dan air. Apabila mereka tiba di rumah, mereka berasa segar, hidup, dan tenang. Mereka juga mengatakan bahawa mereka tidur lebih baik ketika mereka berada jauh. Ini sebenarnya bukanlah disebabkan oleh masa yang jauh atau kekurangan tekanan; ia adalah kerana pembumian. Pembumian (aka Pembumian) benar-benar membuat anda berasa lebih baik. Anda boleh tidur berasaskan. Anda boleh berjalan berasaskan. Ia adalah benar-benar bebas, dan ia membuat perbezaan besar.

Seperti Dr Sinatra mencadangkan, had penggunaan telefon bimbit (anda boleh mengubah gaya hidup anda atau memikirkan cara TIDAK untuk meletakkan telefon bimbit ke kepala anda, atau menggunakan ciri telefon speaker, dll), tidak menggunakan telefon tanpa kord, berjalan kaki berkaki ayam sebanyak mungkin, dan mendapatkan dibumikan. Kawan saya, Roselli, kata dia tahu apa Pembumian adalah. "Itulah apabila seseorang mendapat lelah dan memasukkannya ke dalam bumi." Banyak untuk humor.

"Pembumian mengurangkan keradangan di dalam badan dan mengembalikan kestabilan semulajadi dalaman elektrik dan irama, memberikan manfaat dan penambahbaikan mana-mana doktor akan bertepuk tangan." ~ Dr. Sinatra

Tidak ada komentar:

Posting Komentar