Minggu, 08 November 2015

Terapi Sistem DPL - Satu Peranti LED Untuk Pelepasan Sakit Dan Penjagaan Kulit

Terapi Sistem DPL - Satu Peranti LED Untuk Pelepasan Sakit Dan Penjagaan Kulit

The Deep Penusukan Sistem Light Therapy (Sistem Terapi DPL) dengan LED Technologies, adalah kedua-dua penjagaan kulit dan sendi, peranti otot melegakan kesakitan. Ia menyediakan kedua-dua manfaat peremajaan gambar untuk kulit anda serta rawatan sakit, semua dari keselesaan rumah anda sendiri.

FDA ini dibersihkan dan peranti yang diluluskan untuk peremajaan kulit dan pengurusan kesakitan diperbuat daripada dua panel tanggal LED, kedua-duanya dilengkapi dengan lampu merah yang boleh dilihat (20 diod total) dan lampu inframerah tidak dapat dilihat (154 diod total). Ia juga dilengkapi dengan tali Velcro supaya anda boleh melampirkan kepada mana-mana bahagian badan anda.

Terapi cahaya merah kini kerap digunakan untuk merawat masalah kulit, terutamanya penuaan tetapi juga jerawat. Ia menembusi kira-kira 8 hingga 10mm jauh di dalam kulit dan membantu penyembuhan parut, luka, luka. Ia mencetuskan proses pembaikan semula jadi badan, merangsang pengeluaran kolagen dan elastin. Ini akan melicinkan kulit anda dengan secara beransur-ansur, mengisi garis-garis halus dan kedutan anda dengan kolagen.

Kajian telah menunjukkan teknologi LED yang digunakan dalam Sistem Terapi DPL adalah rawatan tanpa rasa sakit dan risiko penjagaan kulit percuma.

Terapi cahaya inframerah menembusi lebih mendalam di dalam badan, 30 hingga 40mm dalam. Oleh itu, adalah berkesan untuk mencapai sendi, tulang dan otot. Ia telah terbukti untuk mengurangkan sakit sendi, terseliuh, sakit belakang atau kekejangan otot. Dalam kajian baru-baru ini, rawatan ini mudah digunakan, selamat dan berkesan menunjukkan ia boleh mengurangkan sakit belakang kronik sebanyak 50% dalam tempoh 6 minggu.

LED terapi cahaya adalah teknologi yang amat berkesan, yang telah dikaji selama lebih 40 tahun menyediakan faedah terapeutik yang kuat. Sistem Terapi DPL adalah disyorkan dan digunakan untuk banyak manfaat, di bawah adalah beberapa ini.

Manfaat dalam penjagaan kulit:

mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan
merangsang pengeluaran kolagen
meningkatkan peredaran darah
mengurangkan saiz liang
mencegah jerawat
Pengurusan kesakitan menggunakan untuk

Melegakan kesakitan bagi bahagian-bahagian yang badan: belakang, leher, bahu, pergelangan tangan, kaki, sakit pergelangan kaki
Tenis siku, pemain golf siku
Kekejangan otot dan knot
Sindrom carpal tunnel
Artritis
Air mata ligamen
Ini hanya beberapa masalah Sistem Terapi DPL boleh diambil bekerja, tetapi ada sudah tentu banyak lagi. The Deep Penusukan Sistem Terapi cahaya adalah peranti rumah pertama yang dinaikkan pangkat sebagai alat tindakan dua (penjagaan kulit dan menghilangkan rasa sakit) dan masih hampir satu-satunya di pasaran untuk merawat kedua-dua kebimbangan berkesan. Kebanyakan LED peranti terapi cahaya adalah untuk penjagaan kulit sahaja.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar