Minggu, 08 November 2015

Marijuana Syor: Fakta yang Anda Perlu Tahu

Marijuana Syor: Fakta yang Anda Perlu Tahu

Bukan sahaja mana-mana doktor boleh memberikan cadangan ganja perubatan. Begitu juga, tidak hanya mana-mana pesakit atau orang, tanpa mengira keadaan kesihatan mereka, akan layak untuk satu. Pada masa ini, terdapat 15 negara yang berbeza dalam kesatuan dan juga di DC yang telah berpindah ke meluluskan undang-undang yang decriminalize ganja untuk kegunaan perubatan. Walau bagaimanapun, negeri-negeri ini juga telah dimulakan program bagi memastikan keberkesanan mereka, dan bahawa mereka tidak disalahgunakan untuk tujuan rekreasi atau penipuan. Semua negeri-negeri yang mempunyai program ganja perubatan di tempat yang sangat tegas mengawal mereka, dan satu-satunya cara untuk mendapatkan akses kepada mereka dan menjadi sebahagian daripada program itu ialah dengan terlebih dahulu mendapat cadangan ganja perubatan yang sah di negeri anda.

Apa Adakah Saranan Marijuana Perubatan?
Dalam takrif yang paling mudah, cadangan ganja adalah dokumen perubatan yang ditandatangani oleh seorang doktor negeri meluluskan ganja. Cadangan tersebut hanya boleh dikeluarkan oleh doktor berlesen yang berada dalam kedudukan yang baik. Cadangan ini adalah jaminan yang ditawarkan kepada negeri ini oleh doktor yang dianggap "pada pendapat perubatan pakar mereka" bahawa setelah dikaji sepenuhnya sejarah pesakit perubatan masa lalu dan semasa yang mereka akan mendapat manfaat daripada menggunakan ganja perubatan. Syarikat mengkaji semula cadangan ini dan akan meluluskan pesakit untuk program ganja mereka berdasarkan kepada mereka.

Di mana Anda Boleh Dapatkan Marijuana Cadangan?

Satu-satunya tempat di mana anda boleh pergi untuk mendapatkan cadangan ganja adalah untuk seorang doktor berlesen di negeri anda. Terdapat banyak negeri yang mempunyai doktor yang pakar dalam ganja, atau yang mempunyai klinik ganja yang boleh melihat anda hari ini. Anda perlu menghubungi doktor atau klinik dan membuat temujanji. Selepas anda telah melihat doktor anda dan mereka telah diperiksa sepenuhnya anda, mengikut budi bicara perubatan mereka boleh mengeluarkan anda kad ganja perubatan di negeri anda.

Top 5 Marijuana Fakta

1. Hanya negeri meluluskan doktor boleh menulis sah dan undang-undang perubatan.

2. Cadangan tidak menjamin kelulusan anda oleh kerajaan, dan mereka masih boleh menolak permohonan anda.

3. Jika cadangan itu tidak ditandatangani oleh doktor, ia tidak sah, sah atau mengikat.

4. Hanya Jabatan Kesihatan Negeri boleh mengeluarkan kad ganja, selepas mengkaji permohonan anda. Di kebanyakan negeri, cadangan yang tidak melindungi anda daripada undang-undang sehingga anda mempunyai kad ganja.

5. Ia adalah mengikut budi bicara doktor untuk menulis anda satu cadangan ganja perubatan, dan hanya jika mereka berpendapat ganja sebagai penyelesaian perubatan yang berdaya maju untuk keadaan anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar